www.boang.se © 2011

Hej

Du har hittat hem till familjen Nilsson på Boäng

 

• Nyheter»

Nu är de två sista rummen klara. Bilder kommer.

 

• Planer»

I sommar skall vi jobba mer med trädgården. Dagliljebäddar, grusträdgård/uteplats mm.

 

 

 

 

Nu har vi renoverat i 10 år...........pust................

 

Det går inte snabbare när man bara jobbar inomhus på vintrarna och bara kan ta ett rum åt gången. Vi måste ju ha nånstans att bo också.

 

Vi har hela tiden haft en vision om att försöka återskapa en del av husets ursprung, med faluröd panel, enkelglasfönster, kalkputs och linoljefärg. Samtidigt måste ju huset fungera för en familj på fem personer, det måste gå att värma upp på ett effektivt sätt och vara funktionellt.

 

 

Så här såg huset ut när vi köpte det, prydligt och välskött.

 

 

Här ser ni lite av hur det ser ut nu, med tillbyggd kupa på övervåningen, 

nya fönster och faluröd panel.

 

 

Jag skall fota huset utan all grönska till våren så kan ni se bättre :)

 

 

 

 

 

Vår renovering:

 

Köket

 

 

 

Länkar för renoverare:

 

Qvesarums byggnadsvård

 

Malmö Återbyggdepå

 

Byggfabriken

 

Enetorpets Färg

 

Tapshop